25.10.2008

Poliittinen puheenvuoro

Kuntavaalit! Huomenna!

Ei ollut ihan helppoa päättää, ketä äänestäisi, kun ei tunne paikallista politiikan skeneä laisinkaan. Paljoa eivät myöskään auttaneet postiluukusta tipahdelleet mainokset ja lippulaput, joissa ei ainakaan ollut mitään epäselvyyttä siitä, mikä on Kotkansaaren potentiaalisin kohderyhmä. Jos vanhukset intoutuvat äänestämään ahkerasti, niin heillä selvästikin koittaa todelliset kissanpäivät Kotkassa. Jos näitä vaalipuheita on siis uskominen. Eikä siinä mitään, mielelläni suon niin vanhuksille kuin kaikille muillekin ihmisille kaikkea hyvää, mutta ehkä vanhusten asiat nyt ei kuitenkaan ole oma vaaliteemani nro 1. Mutta löytyi se sopiva ehdokas sitten kuitenkin. Sopivan nuori ja sopivan freesi :)

Lopetan poliittisen puheenvuoroni tähän. Lopuksi vielä todiste siitä, että kotkalaiset osaavat tehdä muutakin kuin valittaa. Nimittäin eilen kauppareissulla pikkutyttö antoi minulle tunnustuksen: "rouva teillä on hieno takki". Lapsissa on selvästikin tulevaisuus.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moro. Rouva-titteli on ihan hieno. Pahempaa on kun saavut siihen ikään että Sokoksen kosmetiikkamyyjät rupeavat suosittelemaan "aikuisen naisen" tuotteita. Se otti koville, voin sanoa. Nyt olen tottunut ja kehuin viimeksi Jumpon Stockan myyjää kun hän ei kertaakaan sanonut"aikuisen naisen..."25-vuotias kypsä myyjä sanoi, ettei hän koskaan käytä sitä ilmaisua ja sai minut ostamaan kallista meikkivoidetta siitä hyvästä.
Kävin äänestämässä - valitsin samassa iässä olevan (mies)henkilön, joka asuu naapurilähiössä. Oletan, että pystyy aidosti tekemään työtä meidän alueemme hyväksi kun itse asuu nurkilla. Tällaista se on suurkaupungissa....nurkkapatriotismia. B

Anonyymi kirjoitti...

Äänestysikä 0 vuotiaille alkae!Jo alkaisi muutosta tapahtumaan tässä jämähtäneessä yhteiskunnassamme! Lapsilla ja nuorilla on oikeat arvot ja elämäninto. Takki on varmasti rouvalla hieno!

t lean-b ja o