29.9.2008

Karjalasta kajahtaa

Viime viikolla meinasi mennä ruuat väärään kurkkuun, kun luonastauolla luin Kymen sanomia ja ruokapalstalla tarjoiltiin karjalanpaistia pastan kanssa. Pitkän linjan pohjoiskarjalaisena olin syvästi järkyttynyt. Eihän karjalanpaistia voi syödä pastan kanssa. Kummasti alkoi kuitenkin tekemään mieli kyseistä ruokaa, joten sunnuntaina cotcan keittiössä oli uuni lämpimänä. Ja paisti syötiin tietenkin perunoiden kera. Hyvää oli. 10 pisteen vinkki: karjalanpaistilihat maistuvat erittäin maukkailta myös kylminä leivän päällä (sanomattakin selvää, että nyt tarkoitan ruisleipää enkä mitään etelänpellejen vehnähöttöä). :)

Viikonloppuna sain myös valmiiksi tämän neulomani villatakin. Ehkä kaulus olisi voinut olla vähän pienempi, mutta katsoo nyt, jaksaako ruveta korjaamaan vai meneekö noin.

4 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Vai pastan kanssa, jo on aikoihin eletty! Mutta hieno villatakki! Sopii hyvin syksyn väreihin ja viileisiin säihin.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä että jaksat pitää kiinni pohjoiskarjalaisista perinteistä! Tosi kiva, ihana ja nuorekas villatakki.
t lean-bean ja o

Anonyymi kirjoitti...

Upea takki:).

Cotca kirjoitti...

Kiitos :) Olenkin varsinainen mestarineuloja. Rupesin neulomaan pyöröpuikoilla kauluria ja "jo" 10 cm:n kohdalla huomasin, että kaulurista on tulossa kierremakaroni mallinen - oli siis siinä alussa jäänyt kierteelle se homma. Ja ei muuta kuin purkamaan...